Konfigurációk:


Tisztelt Ügyfeleink, Kedves Érdeklődők!

Az oldalon feltüntetett konfigurációkat tájékozató jellegűnek szántuk. Ezekkel nem szeretnénk helyettesíteni, csak kiegészíteni a - visszatérő ügyfeleink által már jól ismert - személyes és egyénre szabott ajánlatainkat.

Ahogyan mi magunk, emberek, és az általunk elvégzendő feladatok is különbözünk egymástól, úgy az erre a célra használt informatikai termékek (számítógépek, szerverek, notebookok stb.) is különböznek. Legyen akár konkrét elképzelése, vagy csak az elvégzendő feladatot ismeri, esetleg csak kérdése merült fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (akár telefonon akár e-mailben), hogy több mint két évtizedes tapasztalatunkat felhasználva mindenképpen az Önnek legmegfelelőbb (az elvégzendő feladathoz árban és teljesítményben leghatékonyabb, legkedvezőbb) összeállítást ajánlhassuk.

Cégünk gyakorlott különböző speciális, tervezői, ipari szoftverek és a hozzájuk tartozó hardver értékesítésben (pl.: AutoDesk AutoCAD, AutoCAD Invertor, 3DS MAX, Civil 3D, Sketchbook, CAD-CAM, SolidWorks, Rockwell szoftvercsalád, WSCAD szoftvercsalád, stb.) is, melyeket egyedileg, testre szabottan készítünk az igények szerint. A szakszerűen összerakott számítógépeinkre is vonatkozik a 3 év helyszíni garancia – következő munkanapi megjelenéssel! A részletekért és ajánlatokért keressék az illetékes kolléganőt a megadott elérhetőségeken!

Legyen a mi tudásunk az Ön előnye!

APOSTOL Informatika Kft.

Kérjük, válasszon a baloldali menüből!

Árajánlatkérését, vagy kérdését itt is felteheti:


Az Ön neve (ajánlott):

E-mail címe (érvényes e-mail cím kötelező):

Telefonszáma (nem kötelező):

Kérdése, üzenete:

Kérek egy másolatot a saját e-mail címemre is:


Kérjük, válaszolja meg az alábbi egyszerű kérdést (a spam üzenetek elkerülése érdekében). A választ számmal adja meg!

Mennyi az eredménye: 4 + 3 = ?