Elveszettnek hitt adatait visszaállítjuk!
Adatmentés


Elveszett, nem találja, letörölte, megformázta, tönkrement? Ne mondjon le elveszett adatairól, van segítség a bajban megfizethető áron is! Tegyen egy próbát, hozza el hozzánk megsérült adathordozóját! 

Next Unit of Computing
Az új generáció
Intel NUC mini PC


Kis helyigényű és alacsony fogyasztású, ezért igazi alternatíva a mobilitást nem igénylő munkahelyi, vagy otthoni hagyományos számítógépeknek. Kérjen ajánlatot!

Intel szerverek az Ön vállalkozása számára is!
Szerver értékesítés


Fedezze fel az Intel szerverekben rejlő páratlan lehetőséget, a konfigurálhatóság szabadságát, a kimagasló minőséget és a kiáló ár/érték arányt! Szervereink fáradhatatlanul teszik a dolgukat anélkül, hogy Önnek gondot okoznának! Tegyen egy próbát, kérjen tőlünk ajánlatot! 

Mobilitás Intel processzor alapú notebookokkal!
Notebook értékesítés


Mindazok számára, akiknek a mobilitás elengedhetetlen, a legjobb választás egy Intel processzoraira épülő notebook, ultrabook vagy tablet. Oldalunkon több száz notebook közül válogathat, de a megfelelő darab kiválasztása szakértői segítséget igényel, nálunk azt is megtalálja! 

Intel alapú RACK számítógépek

RACK PC értékesítés


2U, 3U vagy 4U magas rackbe szerelhető számítógépeink a legkülönfélébb feladatokat látják el szerte az országban. Minden számítógépünket 3 év helyszíni garanciával adjuk! 

El sem indul, lefagy, melegszik, esetleg összetört?!
Notebook szerviz


Nem feltétlenül kell meghibásodott laptopja helyett újat vásárolni! Márkafüggetlen szervizünk korrekt áron javít típustól függetlenül valamennyi laptopot. A bevizsgálás díjmentes! Ne mulassza el laptopját évente egyszer karbantartásra elhozni! Megelőző éves tisztítás, karbantartás 10.000Ft+ÁFA!  

Ipari PC-k,
automatizálás
Ipari megoldások


Az ipar számos területére kínálunk megoldást ipari mini pc-k, panel pc-k, rack pc-k, POS terminálok, vékonykliensek, tabletek, PDA-k, billentyűzetek, nyomtatók és monitorok formájában. Testreszabott műszaki tanácsadással állunk rendelkezésükre! 

Kiemelt ajánlatok, hírek, akciók:

10. generációs Intel Core processzorok

Magas fokú integráltság; átfogó AI PC-khez

A közelmúltban az Intel a 10 nm-es gyártástechnológiával készült 10. generációs Intel Core processzorcsalád első termékeit dobta piacra, és azt helyezte az előtérbe, hogy nagy teljesítményű mesterséges intelligenciát (MI) biztosítson a PC-k számára, ami jelentős előrelépést jelent a grafikus teljesítmény és a kategóriájában legjobb csatlakoztathatóság terén. A most bemutatott új processzorok ugyanezeket a piacvezető platformcsatlakoztatási lehetőségeket használják, ugyanakkor kibővítik a modern termelékenységi munkaterhelésekhez igazodóan méretezhető teljesítményt és frekvenciákat biztosító processzorok családját. A végeredmény egy olyan teljes körű processzorcsalád, amely tagjai kiegészíti egymást, és választási lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak aszerint, hogy milyen felhasználási módok a legfontosabbak számukra, újragondolva a modern laptophasználat lehetőségeit.

Az Intel nyolc további, modern laptophasználathoz kifejlesztett 10. generációs Intel Core processzort jelentett be. Az új mobil PC-processzorokat úgy alakították ki, hogy nagyobb termelékenységet és teljesítményt biztosítsanak a nagy kihívást jelentő, többszálas munkaterhelésekhez, miközben a vékony és könnyű laptopokat és 2 az 1-ben kialakítást is lehetővé tegyék kompromisszumok nélküli akkumulátor-üzemidővel. Ezek a processzorok kiváló teljesítményű erőművek, amelyek az előző generációhoz képest kétszámjegyes teljesítménynövekedést biztosítanak. Az új termékekhez tartozik az Intel U-sorozatának első 6 magos processzora is, továbbá gyorsabb CPU-frekvenciák, gyorsabb memóriainterfészek, valamint az iparágat megújító Intel Wi-Fi 6 (Gig+) csatlakoztathatóság és a Thunderbolt 3 által kínált szélesebb méretezési lehetőségek.

Az Intel világszínvonalú technológiáinak és szellemi tulajdonainak tárházát felhasználva a 10. generációs Intel Core processzorcsalád a munkaterhelésre optimalizált platformok széles választékát kínálja a különféle számítástechnikai igények és élmények kielégítéséhez.

Az új 10. generációs Intel Core processzoroktól az Intel („Project Athena” kódnéven futó), a hordozható számítógépek használatát teljesen új szintre emelő innovációs programjával kapcsolatos új részleteken keresztül az első 5 GHz összmagos turboórajellel rendelkező játékprocesszorig az Intel ismét megemelte a lécet a PC-élmény terén.

Az Intel az első 10. generációs Intel Core processzorai, amelyek Intel Deep Learning Boosttal arányos mértékben a PC-khez is elhozzák a nagy teljesítményű AI-t. A processzorok a cég 10 nm-es gyártástechnológiájával, új „Sunny Cove” magarchitektúrával és új Gen11 grafikus motorral készülnek. A választék Intel Core i3-tól Intel Core i7-ig terjed, és a processzorok akár 4 maggal és 8 szállal, akár 4,1 maximális turbofrekvenciával és akár 1,1 GHz grafikus frekvenciával rendelkezhetnek.

A 10. generációs Intel Core processzorok új szintre emelik a vékony és könnyű laptopokat és 2 az 1-ben számítógépeket, és a következő előnyöket kínálják:

  • intelligens működés
  • jobb grafikus képességek
  • kategóriájukban a legjobb kapcsolódási tulajdonságok

Project Athena: felgyorsítja az innováció ütemét

Az Intel a „Project Athena” kódnevű innovációs programjáról is további részleteket árult el, többek között beszélt az 1.0 verziószámú célspecifikációról, amellyel az év második felében megjelenik majd a laptopok első hulláma.

Több évnyi kutatómunka eredményei alapján, amelynek célja az emberek igényeinek, kihívásainak és laptopokkal szembeni elvárásainak megismerése volt, a program fontossági sorrendbe állítja a valós körülményeket tükröző élményeket, amelyek mérésére a „key experience indicator” (KEI) elnevezésű élménymutatót használta.

Az első hullámban a következő KEI-célokat jelölte meg:

  • Stabil válaszidő akkumulátoros használat közben
  • Legalább 16 óra akkumulátoros üzemidő helyi videó lejátszásakor és legalább 9 óra akkumulátoros üzemidő valós életre jellemző működési körülmények között
  • Rendszer felébredése alvó állapotból 1 másodpercen belül

Élvonalbeli teljesítmény játékosok, rajongók, tartalomkészítők és professzionális felhasználók számára.

Az Intel számos további bejelentést is tett, például az 5 GHz összmagos turboórajel biztosítása érdekében finomhangoláson átesett különleges kiadású 9. generációs Intel Core i9-9900KS processzorról, ami még jobbá tette a világ legjobb asztali játékprocesszorát. Várhatóan ez is a 2019-es ünnepi szezonra jelenik meg.

Megjelentetik az új Intel Performance Maximizer (IPM) elnevezésű automatizált tuningoló eszközt, amely nagy tömegek számára is biztosítja a túlhajtás lehetőségét azzal, hogy egyszerűvé teszi a szorzózármentes 9. generációs Intel Core asztali processzorok dinamikus és megbízható hangolását, azok egyedi teljesítményjellemzői alapján. Az IPM ingyenes, és az Intel Adaptix Technologies eszközkészlet része.

Az új ultramobil processzorok paramétereit az alábbi táblázatok részletezik:

Intel Comet Lake - Core U sorozat BGA tokozással
Típus Órajel / Turbo Boost 
Maximum órajel
Hyper-Threading L3 cache TDP IGP EU-k száma IGP maximum órajel
i7-10710U (6 mag) 1,1/3,9/4,7 GHz van 12 MB 15 W 24 1150 MHz
i7-10510U (4 mag) 1,8/4,3/4,9 GHz van 8 MB 15 W 24 1150 MHz
i5-10210U (4 mag) 1,6/3,9/4,2 GHz van 6 MB 15 W 24 1100 MHz
i3-10110U (2 mag) 2,1/3,7/4,1 GHz van 4 MB 15 W 23 1000 MHz
Intel Comet Lake - Core Y sorozat BGA tokozással
Típus Órajel / Turbo Boost
Maximum órajel
Hyper-Threading L3 cache TDP IGP EU-k száma IGP maximum órajel
i7-10510Y (4 mag) 1,2/3,2/4,5 GHz van 8 MB 7 W 24 1150 MHz
i5-10310Y (4 mag) 1,1/2,8/4,1 GHz van 6 MB 7 W 24 1050 MHz
i5-10210Y (4 mag) 1/2,7/4 GHz van 6 MB 7 W 24 1050 MHz
i3-10110Y (2 mag) 1/3,7/4 GHz van 4 MB 7 W 24 1000 MHz

 

Forrás: Intel

| 2019-11-04. | Vissza |

Partnereink:

Rövid hírek:

2021. október 19.

Oldalunkon jelenleg:
   22 db konfiguráció
Árjegyzékünkben:
   1258 db termék és
   1091 db notebook található.

Minősítéseink: