Elveszettnek hitt adatait visszaállítjuk!
Adatmentés


Elveszett, nem találja, letörölte, megformázta, tönkrement? Ne mondjon le elveszett adatairól, van segítség a bajban megfizethető áron is! Tegyen egy próbát, hozza el hozzánk megsérült adathordozóját! 

Next Unit of Computing
Az új generáció
Intel NUC mini PC


Kis helyigényű és alacsony fogyasztású, ezért igazi alternatíva a mobilitást nem igénylő munkahelyi, vagy otthoni hagyományos számítógépeknek. Kérjen ajánlatot!

Intel szerverek az Ön vállalkozása számára is!
Szerver értékesítés


Fedezze fel az Intel szerverekben rejlő páratlan lehetőséget, a konfigurálhatóság szabadságát, a kimagasló minőséget és a kiáló ár/érték arányt! Szervereink fáradhatatlanul teszik a dolgukat anélkül, hogy Önnek gondot okoznának! Tegyen egy próbát, kérjen tőlünk ajánlatot! 

Mobilitás Intel processzor alapú notebookokkal!
Notebook értékesítés


Mindazok számára, akiknek a mobilitás elengedhetetlen, a legjobb választás egy Intel processzoraira épülő notebook, ultrabook vagy tablet. Oldalunkon több száz notebook közül válogathat, de a megfelelő darab kiválasztása szakértői segítséget igényel, nálunk azt is megtalálja! 

Intel alapú RACK számítógépek

RACK PC értékesítés


2U, 3U vagy 4U magas rackbe szerelhető számítógépeink a legkülönfélébb feladatokat látják el szerte az országban. Minden számítógépünket 3 év helyszíni garanciával adjuk! 

El sem indul, lefagy, melegszik, esetleg összetört?!
Notebook szerviz


Nem feltétlenül kell meghibásodott laptopja helyett újat vásárolni! Márkafüggetlen szervizünk korrekt áron javít típustól függetlenül valamennyi laptopot. A bevizsgálás díjmentes! Ne mulassza el laptopját évente egyszer karbantartásra elhozni! Megelőző éves tisztítás, karbantartás 10.000Ft+ÁFA!  

Ipari PC-k,
automatizálás
Ipari megoldások


Az ipar számos területére kínálunk megoldást ipari mini pc-k, panel pc-k, rack pc-k, POS terminálok, vékonykliensek, tabletek, PDA-k, billentyűzetek, nyomtatók és monitorok formájában. Testreszabott műszaki tanácsadással állunk rendelkezésükre! 

Kiemelt ajánlatok, hírek, akciók:

Tájékoztatás a koronavírus fertőzések miatt bekövetkező változásokról

Tisztelt Ügyfeleink!

2019. decemberében a kínai Vuhan városából indult koronavírus terjedése elérte Európát. Március 4-én hazánkban is megjelentek az első fertőzöttek, melyek száma folyamatosan emelkedik. A környező európai országok tapasztalataiból kiindulva Magyarországon is a fertőzöttek számának emelkedésével kell számolnunk. Bár arra törekszünk, hogy ez a mindennapi ügymenetet a lehető legkevésbé érintse, a korábbi munkamenetek megváltozásával kell számolnunk, számos elkerülhetetlen korlátozást kell majd meghoznunk a jövőben, többek között lehet olyanokat is, melyeket még csak nem is sejtünk.

Március 12-étől az Önök és a munkatársaink egészségének megőrzése érdekénben Ügyfeleinket az Ormay udvari iroda zárt légterén belül már nem tudjuk fogadni. A javításra vagy adatmentésre hozott eszközök leadását, az elkészült munkák átvételét ablakon keresztül tudjuk biztosítani. Mindez - mivel erre az ügyféltér kialakításakor nem voltunk, nem lehettünk felkészülve, - számos kényelmetlenséggel jár, melyekért megértésüket kérjük. 

Kérjük továbbá, hogy indulás előtt mindenléppen tájékozódjanak az aktuális helyzetről, vagy itt a weboldalunkon, vagy ha lehetőségük van rá, inkább telefonon. Honlapunkon igyekszünk megjeleníteni a legfontosabb információkat, mely cégünk működése és az Önök kiszolgálása szempontjából fontos.

A fent említett okok miatt már most számolni kell azzal, hogy a leadott munkák javítási határideje, minden erőfeszítésünk ellenére megnőhet.

Tisztelettel:

APOSTOL Informatika Kft.

| 2020-03-15. | Vissza |

Partnereink:

Rövid hírek:

2021. május 13.

Oldalunkon jelenleg:
   22 db konfiguráció
Árjegyzékünkben:
   1223 db termék és
   1091 db notebook található.

Minősítéseink: