Elveszettnek hitt adatait visszaállítjuk!
Adatmentés


Elveszett, nem találja, letörölte, megformázta, tönkrement? Ne mondjon le elveszett adatairól, van segítség a bajban megfizethető áron is! Tegyen egy próbát, hozza el hozzánk megsérült adathordozóját! 

Next Unit of Computing
Az új generáció
Intel NUC mini PC


Kis helyigényű és alacsony fogyasztású, ezért igazi alternatíva a mobilitást nem igénylő munkahelyi, vagy otthoni hagyományos számítógépeknek. Kérjen ajánlatot!

Intel szerverek az Ön vállalkozása számára is!
Szerver értékesítés


Fedezze fel az Intel szerverekben rejlő páratlan lehetőséget, a konfigurálhatóság szabadságát, a kimagasló minőséget és a kiáló ár/érték arányt! Szervereink fáradhatatlanul teszik a dolgukat anélkül, hogy Önnek gondot okoznának! Tegyen egy próbát, kérjen tőlünk ajánlatot! 

Mobilitás Intel processzor alapú notebookokkal!
Notebook értékesítés


Mindazok számára, akiknek a mobilitás elengedhetetlen, a legjobb választás egy Intel processzoraira épülő notebook, ultrabook vagy tablet. Oldalunkon több száz notebook közül válogathat, de a megfelelő darab kiválasztása szakértői segítséget igényel, nálunk azt is megtalálja! 

Intel alapú RACK számítógépek

RACK PC értékesítés


2U, 3U vagy 4U magas rackbe szerelhető számítógépeink a legkülönfélébb feladatokat látják el szerte az országban. Minden számítógépünket 3 év helyszíni garanciával adjuk! 

El sem indul, lefagy, melegszik, esetleg összetört?!
Notebook szerviz


Nem feltétlenül kell meghibásodott laptopja helyett újat vásárolni! Márkafüggetlen szervizünk korrekt áron javít típustól függetlenül valamennyi laptopot. A bevizsgálás díjmentes! Ne mulassza el laptopját évente egyszer karbantartásra elhozni! Megelőző éves tisztítás, karbantartás 10.000Ft+ÁFA!  

Ipari PC-k,
automatizálás
Ipari megoldások


Az ipar számos területére kínálunk megoldást ipari mini pc-k, panel pc-k, rack pc-k, POS terminálok, vékonykliensek, tabletek, PDA-k, billentyűzetek, nyomtatók és monitorok formájában. Testreszabott műszaki tanácsadással állunk rendelkezésükre! 

Kiemelt ajánlatok, hírek, akciók:

Ünnepi nyitva tartás!

Tisztelt Ügyfeleink!

2021. utolsó hónapjában cégünk nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

December 11. szombat ZÁRVA
December 24 -26. péntek - vasárnap ZÁRVA
December 27-30. hétfő - csütörtök Telefonos ügyelet
December 31 - Január 2. péntek - vasárnap ZÁRVA

 

December 27-30. között a telefonos ügyelet az alábbi számokon érhető el:
+36 (1) 455-5080, +36 (1) 455-5081, +36 (20) 9155-725 (Amennyiben nem tudjuk fogadni hívását de bekapcsolt hívószám kijelzés mellett telefonált, visszahívjuk!)

Sürgős esetben hotline vonalaink hívhatóak (adatmentés, notebook szerviz), de irodánk és szervizünk csak a fenti nyitvatartási időben üzemel!

Január 3-tól a megszokott nyitvatartással várjuk kedves Ügyfeleinket.

APOSTOL Informatika Kft.

| 2021-12-11. | Vissza |

Partnereink:

Rövid hírek:

2023. május 29.

Oldalunkon jelenleg:
   22 db konfiguráció
Árjegyzékünkben:
   1281 db termék és
   1091 db notebook található.

Minősítéseink: