Elveszettnek hitt adatait visszaállítjuk!
Adatmentés


Elveszett, nem találja, letörölte, megformázta, tönkrement? Ne mondjon le elveszett adatairól, van segítség a bajban megfizethető áron is! Tegyen egy próbát, hozza el hozzánk megsérült adathordozóját! 

Next Unit of Computing
Az új generáció
Intel NUC mini PC


Kis helyigényű és alacsony fogyasztású, ezért igazi alternatíva a mobilitást nem igénylő munkahelyi, vagy otthoni hagyományos számítógépeknek. Kérjen ajánlatot!

Intel szerverek az Ön vállalkozása számára is!
Szerver értékesítés


Fedezze fel az Intel szerverekben rejlő páratlan lehetőséget, a konfigurálhatóság szabadságát, a kimagasló minőséget és a kiáló ár/érték arányt! Szervereink fáradhatatlanul teszik a dolgukat anélkül, hogy Önnek gondot okoznának! Tegyen egy próbát, kérjen tőlünk ajánlatot! 

Mobilitás Intel processzor alapú notebookokkal!
Notebook értékesítés


Mindazok számára, akiknek a mobilitás elengedhetetlen, a legjobb választás egy Intel processzoraira épülő notebook, ultrabook vagy tablet. Oldalunkon több száz notebook közül válogathat, de a megfelelő darab kiválasztása szakértői segítséget igényel, nálunk azt is megtalálja! 

Intel alapú RACK számítógépek

RACK PC értékesítés


2U, 3U vagy 4U magas rackbe szerelhető számítógépeink a legkülönfélébb feladatokat látják el szerte az országban. Minden számítógépünket 3 év helyszíni garanciával adjuk! 

El sem indul, lefagy, melegszik, esetleg összetört?!
Notebook szerviz


Nem feltétlenül kell meghibásodott laptopja helyett újat vásárolni! Márkafüggetlen szervizünk korrekt áron javít típustól függetlenül valamennyi laptopot. A bevizsgálás díjmentes! Ne mulassza el laptopját évente egyszer karbantartásra elhozni! Megelőző éves tisztítás, karbantartás 10.000Ft+ÁFA!  

Ipari PC-k,
automatizálás
Ipari megoldások


Az ipar számos területére kínálunk megoldást ipari mini pc-k, panel pc-k, rack pc-k, POS terminálok, vékonykliensek, tabletek, PDA-k, billentyűzetek, nyomtatók és monitorok formájában. Testreszabott műszaki tanácsadással állunk rendelkezésükre! 

Kiemelt ajánlatok, hírek, akciók:

9. generációs Intel Core™ processzorok - 1. rész - Bevezető

Ismerje meg az első 9. generációs IntelCore™ processzorok funkcióit és műszaki adatait!

Köszöntsük az első 9. generációs Intel Core™ processzorokat! Ezek a leggyorsabb Intel Core™ asztali processzorok akár nyolc maggal, 16 szállal és 40 platform-PCIe-sávval – ráadásul mindegyikük szorzózármentes!

Funkciók és műszaki adatok:

Ezek az első 9. generációs Intel Core™ processzorok.

Amint látja, a termékvonal csúcsán helyezkedik el az asztali számítógépekhez szánt első K betűjelű Intel Core™ i9 processzor. „i9” processzorral eddig csak a 8. generációs Intel Core™ mobil processzorcsaládon és az Intel X sorozat asztali processzorcsaládon belül lehetett találkozni.

 
Processzorszám Intel Core™ i9-9900K Intel Core™ i7-9700K Intel Core™ i5-9600K
Alapórajel (GHz) 3.6 GHz 3.6 GHz 3.6 GHz
Maximális turbofrekvencia (GHz) 5.0 GHz 4.9 GHz 4.6 GHz
Mag/szál 8/16 8/8 6/6
TDP (W) 95 W 95 W 95 W
Platform-PCIe-sávok akár 40 akár 40 akár 40
Intelintelligens gyorsítótár 16 MB 12 MB 9 MB

 

A 9. generációs Intel Core™ processzorok új funkciói:

  • Kompatibilitás az Intel Z390 chipkészlettel (és valamennyi Intel 300 sorozatú chipkészlettel)
  • Solder Thermal Interface Material (STIM)
  • Beépített 2. generációs USB 3.1

Ezek az új processzorok a legújabb funkciókat és technológiákat is támogatják, például a következőket:

  • Intel Optane™ memória
  • Intel Optane™ SSD-k
  • Thunderbolt™ 3 technológia

Célfelhasználók:

Ezeket a 9. generációs Intel Core™ asztali processzorokat azoknak a megszállott felhasználóknak szánják, akik szeretnek játszani, tartalmat készíteni és a rendszerüket túlhajtani.

Játék
A játékosoknak fantasztikus teljesítményben lehet részük, hiszen a játék futtatásához, közvetítéséhez és rögzítéséhez nyolc mag áll rendelkezésükre. Az akár 40 platform-PCIe-sávnak köszönhetően a játékosok rugalmasan bővíthetik további hardverelemekkel és perifériákkal a rendszerüket. Ráadásul az Intel Turbo Boost technológia 2.0 akár 5.0 GHz-es csúcsteljesítményt biztosít, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Tartalomkészítés
A tartalomkészítők megkapják a szükséges teljesítményt ahhoz, hogy a rendelkezésre álló legjobb eszközökkel készítsenek, szerkesszenek és osszanak meg tartalmakat. Az Intel Quick Sync Video hardveres gyorsítást biztosít a legújabb videokodekekhez.

Túlhajtás
A felhasználók biztonsággal pörgethetik túl a rendszert a jobb beállítási lehetőségeknek, valamint többek között az alábbi új és továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően:

  • Solder Thermal Interface Material (STIM), amely a jobb túlhajtás érdekében a lehető legjobb hőtovábbítást biztosítja a hűtőmegoldás felé
  • Intel Extreme Tuning Utility (Intel XTU) – precíziós eszközkészlet, amellyel a túlhajtáshoz értő felhasználók maximális teljesítményt hozhatnak ki a szorzózármentes processzorból
  • Intel Extreme Memory Profile (Inte XMP), amely nagy mértékben leegyszerűsíti a memória túlhajtását

Forrás: Intel.com

| 2019-04-18. | Vissza |

Partnereink:

Rövid hírek:

2021. május 13.

Oldalunkon jelenleg:
   22 db konfiguráció
Árjegyzékünkben:
   1223 db termék és
   1091 db notebook található.

Minősítéseink: